Јавете ни: 0086-0574-88133587-801 / 0086-13958255267 ни е-мејл: [email protected]
EN

Насловна » производи » 3D чевли последните скенер
 • 3D скенер за чевли последните

   производ модел    

  TR скенирање 3D.300 чевли последните скенер

   предности

  Автономна опрема-интегрирани компјутерски
  Лесен за користење
  Брзо скенирање и висок квалитет
  3скенирање D
  Текстура со скенирање во боја
  Интегриран со 3D алатки за работа

   апликации

  Qptimized за обувки(ОПРЕМА ПОСЛЕДНИТЕ)
  Рапид Текара
  Обратното инженерство

  Прочитај повеќе
 • 3D скенер за чевли минатата производството во Европа

   производ модел    

  TR скенирање 3D.300 чевли последните скенер

   предности

  Автономна опрема-интегрирани компјутерски
  Лесен за користење
  Брзо скенирање и висок квалитет
  3скенирање D
  Текстура со скенирање во боја
  Интегриран со 3D алатки за работа

   апликации

  Qptimized за обувки(ОПРЕМА ПОСЛЕДНИТЕ)
  Рапид Текара
  Обратното инженерство

  Прочитај повеќе
 • 3г скенер за чевли трае

   производ модел    

  TR скенирање 3D.300 чевли последните скенер

   предности

  Автономна опрема-интегрирани компјутерски
  Лесен за користење
  Брзо скенирање и висок квалитет
  3скенирање D
  Текстура со скенирање во боја
  Интегриран со 3D алатки за работа

   апликации

  Qptimized за обувки(ОПРЕМА ПОСЛЕДНИТЕ)
  Рапид Текара
  Обратното инженерство

  Прочитај повеќе
Насловна Претходно 1 Следна минатата - Total 3 1 евиденција ТВкупновната страница / Total 1 20 по страница

Newsletter Зачленете сеПријавете се за нашиот newletter и добиваат tendollars забава